Author [ES] [CA] [PL] [PT] [IT] [DE] [FR] [NL] [DK] [NO] [GR] [TR] Topic: Vehicle speed sensor malfunction  (Read 5720 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Online T800XC

  • Premier Member
  • Tiger Jedi
  • *
  • Posts: 2377
  • Bike: Tiger 1200 XRT
  • Location: English Riviera
Re: Vehicle speed sensor malfunction
« Reply #10 on: May 01, 2018, 03:13:05 AM »
Good work. All looking much more positive now.  :028:
  
...happiness isn't happiness without a violin-playing goat...

Offline Mally110

  • Tiger Cub
  • *
  • Posts: 1
  • Bike: 2015 Tiger 800 x
  • Location: Bream
Re: Vehicle speed sensor malfunction
« Reply #11 on: March 06, 2021, 10:42:02 PM »
Thankyou so much!!! My 2015 XCX is doing all of this now and i really dont want to take it to the dealer but was beginning to cry at the thought of having  to fork out for a new modulator!! :020:

Online Stevie.P

  • Tiger Jedi
  • *****
  • Posts: 3842
  • 'Arte et Marte'
  • Bike: 2015 Tiger XRt
  • Location: Plymouth, UK
Re: Vehicle speed sensor malfunction
« Reply #12 on: March 07, 2021, 09:42:06 AM »
Hi and :401:    (maybe introduce yourself on the 'new members' thread before any more welcomes appear here) :028:

Glad to hear my post may have helped you, just as I was glad to have had the help of others here in solving the problem. We truly are fortunate here to have a forum that is a wealth of Tiger (800 currently) knowledge and a huge like minded friendly and helpful membership.  :047:
Also owned my 1979 Bonnie T140E from new!

We don't stop playing because we grow old .. WE GROW OLD BECAUSE WE STOP PLAYING!!!


 


Recent Topics


winded-staunch